Wednesday, September 30, 2009

Produk NatasyaSet 2 dalam 1 ( sabun herba + krim herba ) - Rm 39.90
Set percubaan yang ringkas mengandungi Sabun Herba dan Krim Herba yang dihasilkan untuk membantu menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta masalah-masalah kulit lain disamping mencerah dan menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan. Produk ini boleh dibeli secara berasingan. Set ini sesuai digunakan oleh kaum lelaki dan wanita serta tidak mengira peringkat umur.
Bahan/Ingredients: Sabun Herba Aloe Barbadensis, Eloeis Guinennsis (Palm) Kernel Oil, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Olive (Olee Europee) Oil, Palmitoyl Hydrolyzed Collagen, Soyabean (Glycine Soja) Extract, Vitamin E (Tocopherol Acetate)
Bahan/Ingredients: Krim Herba Acrylate Copolymer, Aloe Barbadensis, Delonized Water(Aqua), Fragrance, Gingko Biloba Extract, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil.

Cuci muka dengan Sabun Herba 2 - 3 kali sehari. Sapukan Krim Herba secara nipis dan lembut pada keseluruhan kulit muka pada waktu malam sahaja. Adalah disyorkan agar melembapkan kulit muka terlebih dahulu dengan menggunakan Toner Natasya sebelum menyapu Krim Herba bagi mendapatkan kesan yang lebih efektif. Teruskan penggunaan sehingga jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta parut pada kulit muka anda hilang dan kulit akan menjadi lebih cerah, halus dan segar.PEMBERSIH HYGIENE WANITA - Rm 15.90
Pembersih Hygiene Wanita dirumus khas dengan ekstrak manjakani, kacip fatimah dan daun sireh dengan menggunakan Teknologi Nano. Ia adalah cucian yang mampu membersih, merawat, memelihara dan menyegarkan vagina agar kekal selesa sepanjang masa. Selain daripada mempunyai agen perapat ianya juga mampu membantu merawat keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan. Tidak digalakkan kepada wanita mengandung.
Bahan/Ingredients:Quercus Infectoria (Manjakani), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Lubisia Pumila(Kacip Fatimah), Vitamin B12, Triclosan, Stearic Acid, Fragrance, Menthol Crystal , Emulsifying Wax NF , Water

Sapukan sedikit Pembersih Hygiene Wanita pada vagina sebelum mandi selama 3 hingga 5 minit. Bilas bersih dengan air.
KRIM PELINDUNG UV SPF 25 - Rm 39.00
Krim Pelindung UV SPF 25 + Alas Bedak berasaskan herba-herba semulajadi dan juga ekstrak bunga terpilih dengan SPF 25 serta mengandungi UVA/UVB untuk melindungi kulit daripada kesan sinaran ultra UV yang merosakkan kulit serta menjadikan kulit muka kering dan berjeragat. Ia juga mempunyai agen pencerah yang dapat mencerahkan kulit dalam masa yang singkat, memudarkan kesan parut serta membantu menutup pori-pori kulit yang terbuka dan mengembalikan keremajaan kulit agar kelihatan segar, halus dan nampak berseri sepanjang masa. Krim ini tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.
Bahan/Ingredients: Ascrobic Acid, Acrylate Copolymer, Benzophenone-4, Deionized Water (Aqua), Glycerine, Polydextrose, Titanium Dioxide and Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Sapukan Krim Pelindung UV SPF 25 secara rata pada keseluruhan kulit muka selepas menggunakan Toner untuk mendapat hasil yang lebih berkesan, disyor menggunakan Bedak Asas Natasya .

KRIM HERBA (MALAM) - Rm 29.90

Krim Herba dihasilkan dengan kaedah Teknologi Nano menggunakan kombinasi ramuan terpilih dan herba untuk membantu mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat dan cela tanpa pengelupasan dalam masa yang singkat.
Bahan/Ingredients:Acrylate Copolymer, Aloe Barbadensis, Delonized Water(Aqua), Fragrance, Gingko Biloba Extract, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil.

Selepas mencuci muka dengan Sabun Herba, semburkan Toner keseluruhan muka dan sapukan Krim Herba secara nipis pada keseluruhan muka. Krim Herba perlu dipakai ketika muka lembap atau sedikit basah. Digunakan pada waktu malam sahaja.Bedak Asas - Rm 35.90
Bedak Asas Natasya diformulasikan khas dengan daun teh hijau untuk mengatasi masalah kedutan serta menutup parut-parut jerawat dan kesan jeragat. Ia juga dapat menjadikan warna kulit muka sekata, semulajadi, tidak berminyak dan tahan lama disamping bertindak sebagai pelindung daripada sinaran. Selain itu, bahan yang terkandung di dalam Bedak Asas mampu merawat kulit dari dalam agar kelihatan cantik berseri. Boleh dipakai pada waktu siang dan malam setiap hari. Sesuai untuk semua jenis kulit .
Bahan/Ingredients:Aloe Barbadensis, Calendula Officinalis Extract, Glycerine, Green Tea (Camelia Sinensis) Leaf Extract, Sodium Acrylate/Acryloydimenthyl Taurate Copolymer, Vitamin E (Tocopherol Acetate) and Water (Aqua).

Selepas menggunakan Krim Pelindung UV SPF 25 atau Krim Pelindung SPF 30 (Natasya Gold), sapukan Bedak Asas secara rata pada keseluruhan kulit muka sebelum bersolek.